AEGON bank inloggen

Nu inloggen bij AEGON

AEGON is een bank waar je voornamelijk terecht kunt voor sparen, beleggen, leningen en hypotheken. Je kunt daarom een groot aantal producten aanschaffen en jouw financiƫle situatie eenvoudiger maakt. Je kunt bij deze bank ook terecht voor jouw pensioen. Een extra spaarcent met jouw pensioen kan immers handig zijn om meer te kunnen ondernemen. Het is daarom altijd goed om verschillende producten met elkaar te vergelijken en een goede keuze te maken. Zo heb je altijd het beste in handen en kun je de aanvraag direct in gaan dienen.

Een product dat bij je past

AEGON heeft meerdere producten binnen de verschillende categorieƫn beschikbaar. Alleen een keuze maken is hierdoor niet altijd eenvoudig. Via de website kun je daarom aan de hand van een aantal vragen erachter komen welk product het beste bij je gaat passen. Zo moet je bij sparen bijvoorbeeld gaan kijken naar een rekening waar je te allen tijde bij kunt of waarbij je jouw geld voor langere tijd vast zet. Bij de leningen kun je gaan kijken naar variabele en vaste rentes en een groot aantal bedragen die je kunt gaan lenen.

Veel zelf kunnen regelen

Bij AEGON heb je veel zelfstandigheid. Er is namelijk veel online te regelen, zoals extra aflossen van jouw hypotheek, het melden van een schade en het melden van een overlijden. Hiervoor kun je inloggen in de digitale omgeving. Als je de producten hebt en deze passen niet meer bij jouw situatie, kun je hier ook een wijziging in doorvoeren. Wel moet je dan altijd goed naar de voorwaarden gaan kijken, zodat je geen verrassingen krijgt. Wel kun je hierdoor meer vrijheid krijgen bij de bank.