BNG Inloggen

Nu inloggen bij BNG

BNG Bank bestaat al sinds het begin van de 20e eeuw. Hierbij richtte de bank zich direct op sociaal-maatschappelijke vraagstukken, waardoor de maatschappelijke impact zo groot mogelijk konden maken. De klanten van de bank kunnen meepraten over wat er speelt, waardoor er nieuwe keuzes en producten kunnen komen. De bank is er daarom voornamelijk voor de publieke sector en gaat voor duurzame oplossingen. Jij kunt als particulier verschillende producten aanschaffen die jou kunnen helpen met jouw geldzaken, waaronder betaalrekeningen, spaarrekeningen en een creditcard. Deze producten staan allemaal bij elkaar op de website.

Rekeningen afsluiten bij de bank

Bij BNG Bank kun je in eerste instantie terecht voor een betaalrekening. De rekeningen zijn via het internet aan te vragen, zodat je alles kunt doen op de tijden die jou het beste uitkomen. Je hebt dan direct toegang tot het internetbankieren. Zo kun je jouw geldzaken altijd online regelen. Je ziet hoeveel geld er nog op jouw rekening staat en kunt hier overboekingen gaan maken. In dezelfde omgeving kun je ook producten als spaarrekeningen en creditcards aanvragen. Zo heb je nog meer producten in handen om jouw geld te beheren.

Stimuleren van cultuur

BNG Bank heeft ook een eigen Cultuurfonds. Dit fonds is er voor subsidie voor reguliere projecten en stimuleert jong talent met bijvoorbeeld prijzen. Hiermee moet cultuur beter op de kaart worden gezet. Ook hier kun je aanspraak op maken als jouw project een steuntje in de rug moet hebben. Dit geeft nog meer mogelijkheden en kan de sectoren weer beter op weg gaan helpen. De informatie hierover staat ook op de website vermeld.