NN Inloggen

Nu inloggen bij NN

NN staat beter bekend als Nationale Nederlanden. Deze bank heeft op een groot aantal gebieden een oplossing voor jou beschikbaar. Hierdoor heb je altijd de mogelijkheid om de geldzaken op een goede manier te regelen en alles onder een dak te hebben. Zo kun je gaan sparen, lenen en beleggen en heb je altijd voldoende opties beschikbaar. Je moet dan wel nog een goede keuze gaan maken voor de producten die bij jou passen. Hiervoor moet je alles goed op een rij gaan zetten en zien waar je op kunt letten.

De producten bij NN

Bij NN kun je niet terecht voor betaalrekeningen. Wel zijn er voldoende mogelijkheden voor jouw spaarrekening. Hiervoor zijn meerdere producten beschikbaar. Zo kun je kiezen voor internet sparen. Je hebt hier een variabele rente en kunt het geld te allen tijde opnemen en storten. Als je jouw geld voor langere tijd vast wilt zetten, kun je voor depositosparen gaan. Dit kan al vanaf 1000 euro. Ook heb je pensioensparen, zodat je een aanvulling hebt op jouw pensioen. Daarnaast kun je bij deze bank terecht voor een hypotheek of lening, waardoor de financiƫle ruimte nog beter gaat worden.

Een digitale omgeving tot jouw beschikking

Bij NN ben je altijd verzekerd van veel zelfstandigheid. Jij wilt immers kunnen bepalen wat je met jouw geld gaat doen. Hiervoor hoef je alleen maar in te loggen in jouw eigen digitale omgeving. Hier zie je een overzicht van jouw producten en hoeveel geld jij op de verschillende rekeningen hebt staan. Deze omgeving geeft jou ook de gelegenheid om wijzigingen aan te brengen en eventueel de overboekingen te regelen. Op ieder moment van de dag kun je bij jouw geld.