Volksbank Inloggen

Nu inloggen bij de Volksbank

De Volksbank is het moederbedrijf van ASN Bank, RegioBank, SNS en BLG Wonen. Er zijn een groot aantal klanten bij de bank, die verschillende producten afgesloten hebben. Zo zijn er verschillende hypotheken beschikbaar, kun je sparen en zijn er ook voldoende opties voor een betaalrekening. Daarnaast kunnen er verzekeringen en leningen aangevraagd worden en kun je hulp krijgen met beleggen. De laatste producten worden in mindere mate aangeboden, maar kunnen jou wel gaan helpen om meer uit jouw geld te halen en meer financiƫle ruimte te kunnen krijgen.

Voor iedereen een oplossing

De Volksbank is er voor verschillende mensen. Zo kun je als particulier een betaalrekening afsluiten, maar ook als ondernemer. Ook aandeelhouders kunnen hier hun producten aanschaffen. Je kunt dus altijd iets vinden dat volledig bij jouw situatie gaat passen. De verschillende banken die onder De Volksbank vallen, kunnen jou helpen met een adviesgesprek. Hierdoor zijn de berekeningen duidelijk en kun je binnen een korte tijd een rekening of lening afsluiten. Er wordt uitgebreid de tijd genomen om jou de beste hulp te bieden, zodat jij jarenlang kunt genieten.

Alles via het internet te regelen

Als je een of meerdere producten via De Volksbank hebt afgesloten is alles online te regelen. Iedere bank maakt namelijk gebruik van internetbankieren. Bij de ene bank kun je inloggen door middel van een gebruikersnaam en wachtwoord, bij de andere door middel van een scanner. Hierdoor heb je altijd een veilige omgeving en kunnen derden niet aan jouw geld komen. Overboekingen zijn eenvoudig geregeld en je kunt bekijken hoe jouw financiƫle situatie precies zit.