Bol Com Inloggen

Nu inloggen bij Bol.com

Winkelen bij Bol.com is altijd een feest. Je kan er veel verschillende soorten artikelen bestellen. Of je nu op zoek bent naar boeken, kleding of een wasmachine, bij Bol.com is het te vinden. Je hoeft niet langer verschillende websites te bezoeken. Je bestelt het gewoon allemaal op dezelfde site. En je kan er ook je eigen artikelen verkopen. Maar of je nu koopt of verkoopt, je zal eerst een account (inloggen bij Bol.com) aan moeten maken. Maar hoe doe je dat?

Bol.com-account voor particulieren

Om te bestellen en af te rekenen bij Bol.com moet je eerst inloggen. Hiervoor heb je een account nodig. Het aanmaken van een account gaat makkelijk en snel in de volgende stappen:

Stap 1 – Klik rechts bovenin op Inloggen.
Stap 2 – Onder het kopje Nieuw bij Bol.com? kies je voor een account Voor jezelf.
Stap 3 – Vul het e-mailadres in en klik op Maak een account aan.
Stap 4 – Vul je gegevens in. De velden met een * zijn verplichte gegevens. Je inlognaam is je email-adres. Het wachtwoord kies je zelf.
Stap 5 – Klik op Verzenden.
Stap 6 – Je ontvangt een e-mail van Bol.com met een validatielink. Klik op deze link om je e-mailadres te bevestigen. Bewaar de e-mail goed, want hierin staan je inloggegevens. Vanaf nu kan je bij Bol.com inloggen met je e-mailadres en wachtwoord.

Behalve online bestellen kan je met je Bol.com-account het volgende doen:

  • Je bestelling volgen, zodat je weet wanneer de bestelde artikelen afgeleverd worden.
  • Meerdere verlanglijstjes aanmaken.
  • Al je bestellingen terug zien.
  • Artikelen die je terug wilt sturen retour melden. Je brengt het artikel naar een afleverpunt en je ontvangt je geld retour.
  • Cadeaubonnen en -kaarten invoeren, zodat je altijd de codes bij de hand hebt.

Bol.com-account voor bedrijven

Je kan bij Bol.com ook een zakelijk account aanmaken. Dat is handig als je zelfstandig ondernemer bent. Je kan dan via de website van Bol.com je artikelen aanbieden en verkopen. Om een zakelijk account aan te maken, heb je een btw-nummer nodig. Daarnaast moeten Nederlandse ondernemingen ingeschreven staan in de Kamer van Koophandel en beschikken over een geldig KvK-nummer. Belgische bedrijven dienen ingeschreven te staan in het Belgische Handelsregister en te beschikken over een geldig VAT-nummer. Een zakelijk account aanmaken gaat als volgt:

Stap 1 – Klik rechts bovenin op Inloggen.
Stap 2 – Onder het kopje Nieuw bij Bol.com? kies je voor een account Voor je bedrijf.
Stap 3 – Klik op Maak een account aan.
Stap 4 – Vul je bedrijfsgegevens in en volg de instructies op het scherm.
Stap 5 – Klik op Verzenden.
Stap 6 – Je ontvangt een e-mail van Bol.com met een validatielink, waarmee je je e-mailadres kan bevestigen. In de e-mail staan ook je inloggegevens, dus bewaar hem goed. Zeker als je voor je bedrijf meerdere e-mailadressen gebruikt.
Stap 7 – Je kunt nu inloggen om aanvullende bedrijfsgegevens in te vullen.
Stap 8 – Binnen 3 werkdagen ontvang je een brief met een verificatiecode. Met die code kan je op Bol.com inloggen en je artikelen te koop aanbieden.

De Bol.com-app

Bestel je graag op je smartphone, dan kan je de Bol.com-app downloaden. Dat kan eenvoudig via Google Play of de App Store. Je hebt dan altijd en overal de winkel van Bol.com bij de hand.

Bol.com is een van de bekendste webshops op dit moment. Op deze website vind je in een groot aantal categorie├źn producten terug. Zo kun je hier terecht voor verschillende producten voor in huis, jouw huisdier en gereedschappen. Vrijwel alles wat jij in gedachten hebt, kun je hier vinden. Je kunt hiervoor eenvoudig in de zoekbalk ingeven waar je naar op zoek bent, maar ook naar de categorie├źn kijken. Je hoeft dan alleen nog maar filters in te stellen om bij de goedkoopste prijzen uit te komen, een goede afmeting te verkrijgen of naar de beoordelingen te kijken van de producten.

Door externe partijen aangeboden

Bol.com biedt niet alleen uit eigen magazijnen aan, maar werkt ook samen met externe partijen. Hierdoor vind je ook regelmatig aanbiedingen van andere grote winkels terug in het assortiment. Dit maakt het nog eenvoudiger om jouw aankopen te doen. Daarbij kun je zelf ook jouw tweedehands producten aanbieden. Oude studieboeken of leesboeken zijn hier slechts enkele voorbeelden van. Je hoeft alleen maar een account aan te maken en kunt beginnen met de verkoop van jouw spullen.

Meerdere betaalmogelijkheden beschikbaar

Voor de betalingen bij Bol.com heb je een groot aantal opties. Zo kun je bijvoorbeeld met iDeal of Creditcard betalen. Dit zijn de meest gangbare betaalmethoden en zorgen ervoor dat jij direct een betaling doorgevoerd hebt. Je kunt er ook voor kiezen om achteraf te betalen. De producten worden dan eerst bij jou geleverd, waarna je de betaling binnen twee weken moet voldoen. Hierdoor kun je ook eerst kijken of het product bij jou gaat passen. Bekijk daarom altijd goed welke betaalmethode het beste bij je gaat passen.

Belangrijke zoekwoorden

Voor het inloggen bij Bol.com horen veel belangrijke zoekwoorden:

bol com inloggen
bol inloggen
bol com login
bol com account
inloggen bol com
mijn bol com
login bol
inloggen bol
bol com nl inloggen
mijn bol
bol com inloggen mijn account
bol com verkopen inloggen
login bol com
bol verkopen login
www bol com nl inloggen
mijn bol com inloggen
bol com inloggen account
www bol com inloggen
bol com mijn account
mijn bol com account
verkopen bol com inloggen
bol com account inloggen
account bol com
inloggen bol com account
mijn bolcom nl
mijn bol inloggen
mijn mega inloggen
www mijnbol com
login bol com verkopen