Coolblue Inloggen

Nu inloggen bij Coolblue

Een unieke webwinkel, alles voor een glimlach. In zeer korte tijd zijn ze zeer groot geworden, inmiddels de nummer 2 van webwinkels in Nederland.

Maar niet alleen groot, maar ook betrouwbaar en snel. Coolblue laat zien hoe een webwinkel behoort te zijn!

Het begonnen allemaal in 2000 met de webwinkel mp3man.nl en er volgden al snel meer niche winkels. In 2005 kwam alles tezamen en ontstond Coolblue.

Inmiddels kan je er alles vinden op het gebied vanconsumentenelektronica, speelgoed, witgoed, fitnessartikelen!

Een account bij Coolblue

Coolblue inloggen

Bij Coolblue kan je terecht voor onder andere witgoed, televisies, electronica en gereedschap. Om online te winkelen hoef je niet persé in te loggen. Je vult je gegevens in en via e-mail word je op de hoogte gehouden van de status van je bestelling. Maar als je vaker bij Coolblue bestelt, moet je iedere keer opnieuw je gegevens invullen. Het is dan handig om een account aan te maken (inloggen bij coolblue). Maar hoe gaat dat in zijn werk?

Bij Coolblue inloggen

Om bij Coolblue in te loggen heb je een account nodig. Een account aanmaken doe je als volgt:

Stap 1 – Klik bovenaan het scherm op Aanmelden.
Stap 2 – Op het schermpje dat nu verschijnt, druk je bij Nog geen account? op Start hier.
Stap 3 – Vul je e-mailadres en een zelfgekozen wachtwoord in. Dit zijn je inloggegevens. Onthoud deze dus goed.
Stap 4 – Klik op Account aanmaken.
Stap 5 – Vul je gegevens in en klik op Opslaan.
Stap 6 – Je account is nu aangemaakt. Bij elke volgende bestelling worden de door jou ingevulde gegevens gebruikt.

Bij Coolblue inloggen als zakelijke klant

Bedrijven kunnen bij Coolblue een zakelijke account aanmaken. Dat gaat als op dezelfde manier als bij het aanmaken van een particulier account, zoals hierboven beschreven. Alleen kies je bij stap 5 bij Type Coolblue-account voor Zakelijk. Je krijgt dan de mogelijkheid om de bedrijfsnaam in te vullen. Deze naam verschijnt op de facturen die je van Coolblue krijgt.

Waarom een zakelijke account bij Coolblue?

Als je inkopen doet voor je bedrijf, stel je andere eisen aan de administratieve afhandeling dan voor je privé-aankopen. Bijvoorbeeld de facturen. Misschien heb je een aparte afdeling crediteuren en moeten de facturen naar die afdeling gestuurd worden. Met een zakelijk account heb je de volgende extra mogelijkheden:

 • Eenvoudig offertes aanvragen.
 • Er kan op rekening besteld worden.
 • Mogelijkheid te bestellen vanuit je eigen inkoopsysteem.
 • Facturen komen op naam van je bedrijf.
 • Facturen kunnen naar een afwijkend factuuradres gestuurd worden.
 • Facturen met vermelding van btw.
 • In sommige gevallen kan de btw verlegd worden.

De Coolblue-app

Als je liever op je smartphone bestelt, kan je de Coolblue-app downloaden. Dit kan eenvoudig in de App Store of via Google Play. Met de Coolblue-app heb je de volgende mogelijkheden:

 • Overal en altijd bestelling kunnen doen.
 • Volg je pakket overal en op elk moment van de dag.
 • Plaats virtueel een televisie in je kamer. Dat maakt het makkelijker om te kiezen welke tv het beste bij je interieur past.
 • In de winkel artikelen scannen om specificaties en reviews te kunnen bekijken.

Coolblue inloggen van deze tijd!

Coolblue is al heel wat jaren de plek waar consumenten hun elektronica aanschaffen. De webshop staat erom bekend om op een overzichtelijke manier te tonen welke producten er op dat moment in het assortiment te vinden zijn. Door via de verschillende categorieën te kijken en gebruik te maken van filters, hoef je nooit lang meer te zoeken. Je kunt direct overgaan tot een aankoop en op een groot aantal manieren betalen. De meest gangbare betaalmethoden zijn namelijk in het rijtje terug te vinden, zodat je de betaling altijd aan jouw situatie aan kunt gaan passen. Vanuit jouw stoel plaats je iedere bestelling.

Verschillende producten in het assortiment

Bij Coolblue kun je voornamelijk voor elektronica terecht. Hierbij kun je denken aan alle apparaten voor in de keuken, maar ook een nieuwe televisie, computer en geluidsinstallaties. Deze komen van zowel grote als kleine merken. Afhankelijk van jouw wensen en budget kun je hier dus eenvoudig op selecteren. Daarbij kun je ook meerdere afmetingen terug gaan vinden, zodat het altijd in jouw interieur kan passen. Daarbij heb je ook voldoende mogelijkheden op het gebied van gereedschappen beschikbaar. Je kunt jouw woning en tuin hierdoor altijd naar wens maken en de producten direct bestellen.

De betalingen en leveringen uitgelegd

Als je jouw bestelling gaat plaatsen bij Coolblue kun je gebruik maken van een van de bekende betaalmethoden. Zo kun je bijvoorbeeld te allen tijde kiezen voor iDeal of Creditcard. Zo heb je jouw betaling direct uitgevoerd en heb je eventueel nog een extra garantieperiode vanuit de bank door jouw Creditcard. Ook kun je voor achteraf betalen kiezen of een bankoverschrijving. Afhankelijk van de levertijd, wordt jouw bestelling binnen een week bij jou geleverd. Veel producten zijn de dag erna zelfs al binnen.