ING Inloggen

Nu inloggen bij de ING

ING is een van de meest bekende banken en een groot aantal Nederlanders hebben hier rekeningen lopen. De bank heeft veel verschillende rekeningen beschikbaar gesteld. Zo zijn er in eerste instantie betaalrekeningen. Deze betaalrekening is er zowel voor volwassenen als kinderen. Je kunt voor jouw kind bijvoorbeeld extra limieten instellen, zodat je zeker weet dat het niet uit de hand loopt. Daarnaast kun je kiezen voor een of meerdere spaarrekeningen. Alles is daarbij via jouw mobiel te regelen door middel van internetbankieren.

Meer dan alleen rekeningen

ING heeft echter meer producten beschikbaar gesteld. Zo kun je ook voor leningen naar de bank toe. Een lening kan voor een groot aantal doeleinden komen en je kunt ook deze online aanvragen. Er zijn slechts een aantal documenten nodig, waarna jij te horen krijgt of de bank de lening uitgeeft. Ook een hypotheek behoort tot de mogelijkheden. En omdat beleggen steeds populairder wordt, helpt de bank jou hier ook mee. Je kunt samen met een adviseur bekijken waar je jouw geld het beste in kunt beleggen en wellicht haal je er nog een extra rendement uit om te gebruiken voor na jouw pensioen.

Alles via de app

Bij ING hoeft niet alles op het kantoor geregeld te worden. Zo kun je alles vanuit huis regelen via de website of de app. Hier kun je de producten zelf aanschaffen en heb je dezelfde dag nog een nieuwe betaalrekening. Ook overboekingen en betalingen kunnen via deze app gedaan worden. ING Pay zorgt er bijvoorbeeld voor dat je zelfs jouw pinpas niet meer nodig hebt in de winkel. Je kunt hierdoor dus altijd betalen als je jouw portemonnee vergeten bent.