Rabobank inloggen

Nu inloggen bij de Rabobank

Ook Rabobank is een van de grotere banken, waar veel verschillende producten terug te vinden zijn. Er zijn een groot aantal rekeningen die je af kunt sluiten, waaronder een betaalrekening voor een volwassene of kind. Voor studenten zijn er weer speciale tarieven te vinden op de betaalrekening, waardoor je net iets goedkoper uit kunt zijn. Er zijn een groot aantal limieten in te stellen, waaronder ook voor rood staan op de rekening. Zo kun je jouw eigen geldzaken te allen tijde gaan controleren en aanpassen.

Alles digitaal te regelen

Alle producten van Rabobank zijn online te regelen. Dit doe je door naar de website te gaan en bij de producten te kijken. Je kunt voor een lening bijvoorbeeld eerst een berekening maken, zodat je weet wat je kunt verwachten. Om de aanvraag definitief te maken, moet je inloggen bij jouw internetbankieren, zodat de gegevens duidelijk worden. Je kunt dit ook via de app doen. Als je via de app aan de slag gaat, heb je alles direct bij de hand en wordt het gekoppeld aan jouw andere producten. De gegevens staan immers allemaal al in de app.

Ook voor verzekeringen

Bij Rabobank kun je ook terecht voor verzekeringen. Hiervoor krijg je een verzekering van Interpolis. Ook dit kan via jouw eigen digitale omgeving geregeld worden. Je kunt zo eenvoudig een zorgverzekering, reisverzekering of inboedelverzekering afsluiten. Een volledig overzicht van de producten staat op de website vermeld. In een aantal klikken heb je jouw verzekering afgesloten. Indien er nog vragen zijn, zal de bank jou bellen en alles nog een keer doornemen.