Zilveren Kruis Achmea

Inloggen bij Zilveren Kruis Achmea

Zilveren Kruis Achmea is er voor iedereen die een verzekering nodig heeft. Vooral op het gebied van zorgverzekeringen is er veel te vinden. Zo kun je naar de basis kijken, maar kun je ook aanvullende pakketten afsluiten. Zo kun je niet alleen kijken naar de fysiotherapie, maar ook naar tandheelkunde. Er zijn een groot aantal opties op dit gebied. De verzekeraar is er echter ook voor een groot aantal andere verzekeringen. Jouw voertuig, reis of inboedel kan namelijk ook verzekerd worden. Alle verzekeringen staan overzichtelijk bij elkaar op de website omschreven.

Berekenen van een premie

Het is niet altijd eenvoudig om te weten wat je kwijt bent bij een verzekering. Zilveren Kruis Achmea laat jou daarom de premie berekenen door deze al direct aan te passen aan jouw situatie. Zo zie je in eerste instantie de prijzen van een basispakket, maar kun je extra opties aanklikken die je meeverzekerd wilt hebben. De bedragen die hierbij komen kijken, staan dan direct vermeld. Zo weet jij wat je gaat betalen en kun je dan bepalen of je de verzekering af gaat sluiten. Ook zie je direct alle voorwaarden staan waar je rekening mee moet houden.

Declaraties zelf regelen

Bij Mijn Zilveren Kruis kun je nog meer zelf regelen. Zodra je de verzekeringen afgesloten hebt, kun je met jouw DigiD inloggen in deze digitale omgeving en eventuele wijzigingen doorvoeren. Zo heb je een verzekering altijd aangepast aan de situatie. Hier kun je ook aan de slag met de declaraties. Het kan namelijk zijn dat je een declaratie zelf door moet voeren. In dit geval lever je deze in via de omgeving en weet de verzekeraar wat er gedaan moet worden. Het gaat allemaal heel snel.